Verkoop

Krulbol draaien en verkoop van nieuwe en gebruikte krulbollen

via de pagina contact

Regelmatig komt het voor dat een krulbolder stopt met zijn sport en blijven de krulbollen achter, het is mogelijk dat deze te koop aangeboden worden max afmeting 22,5cm en min afmeting18cm min dikte 8,2cm max 8.8cm. Zonder beschadigingen en stukken uit de krulbol.Door een foto op te sturen met diameter/dikte vermelding mogen ze geplaatst worden onder de noemer Verkoop

Reparatie’s

Ook bestaat de mogelijkheid om reparatie’s door te geven o.a het opperssen van gebruikte krulbollen die te smal zijn geworden min dikte 80mm.Deze worden dan opgeperst tot een dikte van 83 a 84mm zie foto hieronder ik ben de enige die dit doet er is een hoop namaak in omloop wat onder de noemer geplaatst word (dit samen met mij te doen) dit is geen waarheid! Op dit binnengebracht materiaal is geen garantie aanwezig! Eigen kenmerken zijn geplaatst bij het persen! Aan dit procede is ruim 6 jaar gewerkt en is niet na te maken !

Ook worden de bollen afgedraaid naar de wensen van de Bolder

De werkzaamheden bestaan o.a :

  • Draaien van binnenloop (binnenbanen) buitenloop (buitenbanen)
  • Verkleinen in diameter max diameter is 22,5cm – min diameter 18cm.
  • Dikte aanpassen (verkleinen) tot min 82,2 mm

Alle nieuwe krulbollen verkocht.

2e Hands krulbollen op voorraad :  208 x 83,5 mm 75 euro

 

Gevraagd:

Recreatieve bolders vragen afgekeurde bollen die niet meer geschikt zijn voor wedstrijden, te dun of  klein scheurtje. Dit voor een evenement buiten wedstrijdniveau. Heb je iets liggen laat het even weten via mail of telefoon.